Freelanex

https://www.freelanex.io/

FreelaneX Nedir?

Freelanex güvenilir, eğlenceli ve çok deneyen çevrimiçi çalışma alanları sunar.

Freelanex, Blockchain üzerinde bir sistem ortamı sağlayan merkezi olmayan bir platformdur. Bu akıllıca sözleşmelerle merkezi olmayan bir sistemi kullanarak kullanıcı dostu bir arayüzle pazarlığa yaklaşmak için eşsiz bir fırsattır. Freelanex açık ve güvenilir bir işlem sistemi sunar ve çalışanların korunma hakları, serbest çalışanları sahtekarlık ve ilke uygulamalarından korur - ki bu her iki taraf için de karşılıklı yarar sağlayan bir durumdur.

Freelanex görevi

Serbest çalışanları güçlendirmeye ve onlara, her yerde, her yerde ve her zaman iş fırsatlarıyla bağlantı kurmaları için güvenilir bir ortam sağlamaya inanıyoruz. Serbest çalışanlar ve müşteriler için ortamın bugün çok değişken olduğunu kabul ettik ve bir bütün olarak güven ve hoş bir çalışma alanı oluşturma görevimiz var.

Freelanex'in Vizyonu

Freelanex, dünya genelinde milyonlarca geçici işçiyi, iş birliği, şeffaflık ve ödeme güvenliğini teşvik etmek için oluşturulan gerçek bir çalışma ortamı aracılığıyla iş fırsatlarıyla birleştirir. Freelanex, freelancerlara yönelik en büyük ve en güvenilir çevrimiçi çalışma ortamını oluşturmak ve aynı zamanda platform ölçeklenebilirliği yoluyla aynı faydaları elde etmelerini ve yatırım yapmalarını sağlamak için blockchain ve yapay zekanın gücünden yararlanır. Tüm dünyadaki serbest çalışanların çevrimiçi çalışırken büyümeye ve güvene sınırsız erişebilecekleri bir gelecek öngörüyoruz.


Piyasa Sorunlarına Genel Bakış

Tek tip kuralların eksikliği
Güvensizlik ve güvende yüksek hız ve kolaylık eksikliği
Bağımsız sitelere uygulanan teklifler ve yüksek ücretler üzerinde güçlü kontrol
İki taraf arasındaki anlaşmanın değiştirilmesi ve Sözleşmenin ihlali
Bazen müşterilerden ödeme almak zor olabilir ve işlemler iptal edilir
Şeffaflığını veya doğruluğunu onaylamak için her iki taraftaki verileri doğrulamak için bir işlem yoktur.
Talepleri ve teklifleri aramak zaman alıyor ve bazen şu anda yetersiz ve güvenilir
Her iki tarafa da yararlanabilecek yumuşak ve şeffaf bir güven yolu yoktur.

Sistem Çözümü Sağlandı

Kullanım kolaylığı Herkes için esnek olan akıllı ve verimli bir kullanıcı arayüzü aracılığıyla Akıllı Sözleşmeler Akıllı sözleşmeler sayesinde, arabulucu müdahalesi olmayan kullanıcılar için garantiler sağlanmaktadır Mükemmel güvenlik Tüm işlemleri güvenlikle güvence altına alıyoruz Coğrafi engeller yok Coğrafi engeller olmayacak Coğrafi engeller olmayacak herhangi bir yerden ve herhangi bir zamanda iletişim kurabilen ve çalışan kullanıcılar arasında Müşteri Hizmetleri Müşteriler, istedikleri zaman istedikleri anda hemen bulabilirler. İşlem maliyetleri, işlem maliyetlerinin yüksek olması nedeniyle diğer platformlardan farklıdır, çünkü platformdaki işlem maliyetleri yalnızca (% 8 -% 10)) Sürekli destek Sistemlerde yapay zeka mekanizmaları kullanılarak platformlar için sürekli teknoloji desteği. Elbette Freelancerlara girmek isteyenlere çeşitli işler sağlamak için ücretsiz ve ücretli kurslar sunmak. İşlemleri gözden geçirme. Tüm tarafların ürün denetimleri ve değerlendirmeleri yoluyla bilgileri gözden geçirin ve değerlendirin.

Freelanex platformu

Söylediğimiz gibi, Freelanex Blockchain üzerinde bir çevre sistemi sağlayan merkezi olmayan bir platformdur. Bu sayede, serbest çalışanlar ve potansiyel müşterileri kolayca bağlantı kuracak - güvenilir bir ekosistemde birlikte çalışma fırsatına sahip olacak - tüm iş ilişkilerinin Akıllı Sözleşmemiz tarafından yönetileceği ve blockchain teknolojisi sayesinde güvence altına alınacaktır. Serbest çalışanlar ve müşteriler arasındaki tüm işlemler geri alınamaz, şeffaf ve güvenilirdir. Ek olarak, Blockchain veri depolamasını korumak için sistemimiz tüm ihlallere karşı güçlü ve dirençli olacaktır. Blockchain üzerindeki kullanıcılara güvenlik sağlamak için, akıllı sözleşmelerle programlama yaparak, bir saniyeden daha kısa sürede verilerin doğrulanmasını sağlamak için Blockchain tarafından otomatik olarak uygulanacak standartlar ve özellikler vardır.

KYC ödeme garantisi Yasal koşullar Güvenlik Sistem çalışması hakkında




Söylediğimiz gibi, Freelanex Blockchain üzerinde bir çevre sistemi sağlayan merkezi olmayan bir platformdur. Bu sayede, serbest çalışanlar ve potansiyel müşterileri kolayca bağlanacak - güvenilir bir ekosistemde birlikte çalışma fırsatına sahip olacak - tüm iş ilişkilerinin Akıllı Sözleşmemiz tarafından yönetileceği ve blockchain teknolojisi kullanımı sayesinde güvence altına alınacaktır. Serbest çalışanlar ve müşteriler arasındaki tüm işlemler geri alınamaz, şeffaf ve güvenilirdir. Ek olarak, Blockchain veri depolamasını korumak için sistemimiz tüm ihlallere karşı güçlü ve dirençli olacaktır. Blockchain üzerindeki kullanıcılara güvenlik sağlamak için, bir saniyeden daha kısa sürede verilerin doğrulanmasını sağlamak için akıllı sözleşmelerle programlama otomatik olarak Blockchain tarafından uygulanacak standartlar ve özellikler vardır: KYC ödeme garantisi Güvenlik yasal koşulları.
Sistem çalışması hakkında
Freelanex, kullanıcılara güven ve şeffaflık sağlayabilen ve her iki tarafın haklarını güvence altına alabilen bir ekosistem oluşturmak için platformun her öğesini birleştirir. Serbest meslek sahibi müşteriler. Akıllı Cüzdan Sistemi Sözleşmesi. Zaman Planlayıcı Teslimi ve Akıllı Sözleşme Garantisi Onayı.


Freelanex, kullanıcılara güven ve şeffaflık sağlayabilen ve her iki tarafın haklarını güvence altına alabilen bir ekosistem oluşturmak için platformun her öğesini birleştirir. Serbest meslek sahibi müşteriler. Akıllı Cüzdan Sistemi Sözleşmesi. Teslimat ve Zaman Planlayıcısı Onayı.

Akıllı Sözleşme Garantileri
Akıllı sözleşmeler alıcıları (işverenleri) ve satıcıları (serbest çalışanlar) nasıl koruyacak?
Akıllı sözleşmeler, ortaklar arasında aşağıdaki etkileşimleri içerir ve garanti eder:
Sözleşme garantisi. Alıcılar akıllı sözleşmeler yoluyla alım yapmaya başlar. Freelanex, alıcının hesabında ihtiyaç duyulan fonları korumak için. Satıcı ürünü gönderir. Sınırlı bir süre içerisinde, alıcı ürünü denetlemeli ve işlemle ilgili bir kararı kabul etmeli veya karar vermelidir. İşlem onayından sonra fonlar uygun hesaba aktarılır.

Jeton Satış Parametreleri:
Simge Simgesi: FLXC Simgesi
Türkçe Adı: Freelanex
Jeton Türü: ERC20
Toplam Token Arzı: 10.000.000.000
FLXC Maliyet 1 Jetonu FLXC: 0.004 USD
Yumuşak Kapak: 1.000.000 USD
Sabit Başlık: 10.000.000 USD Para Birimi Alındı: BTC ve ETH
Beyaz liste: evet
KYC (Müşterilerinizi Tanıyın): Evet, borsalar aracılığıyla







                                                                


                               







            

Daha doğru bilgi için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edin:

0 Comments:

Posting Komentar